Ontdek de laatste prijzen van oud ijzer en koper bij Krommenhoek Metals

Weet jij wat de actuele prijzen zijn van oud ijzer en koper? Het kan soms moeilijk zijn om hiervan op de hoogte te blijven, maar bij Krommenhoek Metals zijn we er om je te helpen. Als een van de grootste recyclingbedrijven in Nederland bieden wij niet alleen een duurzame oplossing voor metaalafval, maar ook transparantie en eerlijkheid in onze prijzen. In deze blog zullen we je alles vertellen over de nieuwste oud ijzer prijzen en koperprijzen bij Krommenhoek Metals.

Koper prijs

Recente prijzen

Benieuwd naar de meest recente prijzen van oud ijzer en koper? Bij Krommenhoek Metals houden we onze prijzen nauwlettend in de gaten om je de beste deals te bieden. Momenteel is de gemiddelde prijs voor oud ijzer €0,16 per kilo en voor koper €4,75 per kilo. Onze aankoopprijzen zijn afhankelijk van de huidige marktomstandigheden, dus kunnen variëren. Als je meer wilt weten over onze actuele prijzen, kun je onze website bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice.

Zuiverheid

Het is belangrijk op te merken dat de koperprijs sterk afhankelijk is van de zuiverheid van het metaal. Hoe zuiverder het koper, hoe hoger de prijs. Bij Krommenhoek Metals ondersteunen we de circulaire economie door metaalafval te hergebruiken. Dit betekent dat we extra waarde hechten aan zuiver metaal van hoge kwaliteit en je daarom ook een hogere prijs kunnen bieden voor je koper. Wij bieden tevens ook meer geld voor grotere hoeveelheden oud ijzer of koper.

Gemakkelijk inleverproces

Naast onze transparante prijzen bieden wij ook een gemakkelijk inleverproces voor je oud ijzer of koper. Bij Krommenhoek Metals kun je altijd terecht bij een van onze vestigingen om je metalen afval in te leveren. Je hoeft alleen je metalen afval te wegen op onze weegbrug en dan keren wij je de afgesproken prijs uit. We vragen je wel rekening te houden met de veiligheidsregels die van toepassing zijn wanneer je metalen afval inlevert.

Als je regelmatig oud ijzer of koper over hebt, bieden wij de mogelijkheid om een container te plaatsen op je locatie. We bieden verschillende maten containers met handige kleppen om je afval veilig in te deponeren. Een van onze chauffeurs komt de container dan op een afgesproken tijdstip legen en je ontvangt de afgesproken prijs per kilo. Hierbij hoef je geen gebruik te maken van onze weegbrug. Een container plaatsen is gratis en kan worden geregeld via onze klantenservice.

Wij bij Krommenhoek Metals willen je graag de beste service en prijzen bieden voor je oud ijzer en koper. Met transparante prijzen en handige inlever- en plaatsingsmogelijkheden van containers willen we het process eenvoudiger en veiliger voor je maken. Bij Krommenhoek Metals begrijpen we de waarde van metaalafval en vragen we je om ons te helpen bij het hergebruiken van metaalafval door onze dienstverlening te gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een container te plaatsen. We hopen je snel te zien!

Redactie

Learn More →